Edmark Otresti Ffs Vlaken Hujšanje

kuhanje huj?anje prehrana

Heather Topham Les je začinjeno pisatelj, čigar delo je pojavil v številnih publikacij, vključno z ZDA Danes, Gadgetell, Občutek Bogato in Korak v Slogu. Heather je objavil pisatelj s šestimi Amazon uspešnice in pogodbe z Crescent Moon Pritisnite.

Ona ima diplomiral iz angleščine iz TCNJ. Pari, ki so bile razdeljene v dve skupini. V eni skupini, enega člana par je bil vpisan v strukturiran šest-mesečni program hujšanje (Weight Watchers), ki je določeno v-oseba, svetovanje in spletna orodja za pomoč pri izgubi teže. V drugi skupini, enega člana par, ki je prejel štiri-stran izročka s podatki o zdrava prehrana, telesna dejavnost in strategij za nadzor teže (npr.

izbiro nizko vsebnostjo maščob, nizko kalorično dieto, del nadzora). Stik s posameznikom, ki se je ustavil z izvodov.

Moj pogled zdaj je, da vse, kar je o bilanci. In še vedno sem, da sem hardcore igralec in ne igrate igre, vendar sem veliko bolj pripravljena poskusiti nove dejavnosti in so vključeni mnogi od tistih, ki v svojo rutino. Kot sem že omenil, vse tiste dejavnosti, da me motivirani, da ostanejo zdravi. Eden od realnosti, sem občutek, je, da če res želite, da izgubijo težo in živijo bolj zdravo, boste morali narediti veliko sprememb v vašem pristopu k življenju. Ne mečite staro stran, vendar poskrbite, da prinašajo veliko novih stvari. Ko sem odskočila nazaj, ko prvič izgubi teže, mislim, da je bilo veliko opraviti z mano je isto osebo z enakim outlook.

Kot se spomnim, se je nazadnje izgubil sem veliko težo, sem imel veliko motivacije, saj sem bil vrnil za moj višji letnik fakultete, in hotel sem, da bi moj najboljši še. Prav tako sem bil 22 let, tako da nisem imel nekaj bolečin, takrat v nasprotju z danes, zdaj, da sem 28. Prav tako je bilo poletje zadnjem času, in sem imel časopis poročanja delo, kjer sem delal, zvečer, tako da sem bil lahko moj urnik vadbe dnevno. V zadnjih letih, med tem poročen in ima polni delovni čas, včasih uresničevanje le ni bilo na urniku, in jaz ne bi iti ven z svojo pot, da bi dobili to storiti.

OPOMBA: Pustite me opisali, kaj se lahko zgodi. Človek na Floridi stik z nami, ker je odšel na Atkins diet poskuša izgubiti nekaj kilogramov. Bil je le nekoliko nad svojo idealno težo, vendar dieta je priljubljena in je mislil, da mora biti varno. Je sledil navodilom o izogibanju sadje, kruh, piškote, testenine, riž, krompir, fižol in vsak drugi vir ogljikovih hidratov - in je naredil izgubili nekaj teže. V procesu, je pustil svoje meso vnos poveča, ker Atkins knjige dovoljen, da je. Kot tednih so šli, njegov holesterol začela strmo vzpenjanje. Vendar je verjel, da je, če je sledila dieti navodila, to ne bi smelo predstavljati problema. Potem pa en dan, od modre, je čutil, kot da je nakovalo je drobljenje njegov prsni koš. On ni mogel premakniti. Bolečina je huda.

On je dobil, da sili sobi, kakor hitro je mogel, in, ni treba posebej poudarjati, je imel življenje ogrožajoče bolezni srca.

Z Božična praznovanja grozila velika, čas ne bi mogel bolje. Medtem ko nimam namena zapadejo v svoje stare načine, bom lahko, da se sprostite malo in uživajte nekaj rezine olimpijo in Valencijščino strjeni smetano na moj Božični Puding.


Upam, da moja teža ne narašča več kot 3 lb nad Ciljno Težo, ki zagotavlja, da sem, da moj brezplačno članstvo Hujšanje Svetu. Če naredim več-prepustite, čeprav, sem se preprosto plačati gor in doubtless knock presežek funtov off precej hitro. Po vsem, jaz vem, kaj naj naredim.