Hujšanje Svetovni Uspeh

na?rt prehrane za huj?anje hrane

Delo za vas lahko zasvoji, kot so alkohol, vendar podobno enako, to vas prisili, da pridobijo težo preveč! Predelku je bala kraj za ljudi, ki so težnje, da pretiravajo s svojimi popivanje-prehranjevalne navade na delovnem mestu lahko učinkovito debelosti past za večino od nas. Vem, da smo lahko jedo veliko mesa, rib in jajc na Hujšanje Svetu načrt, vendar so nekatere veganska hrana trendi so res lov z mano. Sem bil z uporabo več in več mandljevo mleko in, priznajmo si, kar recepti, ki niso obremenjena z sira, masla in smetane je zagotovo bo pomagal, da ti Syns nizka. To je super za vaše prehrane in žep, da se zmanjša količina mesa, ki jo zaužijemo med tednom, torej, zakaj ne poskusite veganska dan ali dva, vsak teden? Obstaja na kupe veganski recepti na GoodtoKnow, da je zanimivo.

Na Kolors, naša ekipa je tukaj, da se zagotovi popolno podporo in dostaviti neprimerljivo nego in vrednost v ambientu popolno udobje, razkošje in zasebnosti. Naša ekipa izkušenih dietetiki, fitnes strokovnjaki, zdravniki, pomočniki in svetovalci ponujajo posebne smernice in pomoč na podlagi natančne analize vaš ITM, vašo sedanjo življenjski slog, vaše preteklo anamnezo in drugih dejavnikov za razvoj celovite hujšanje program, ki je brez predsodkov in najbolj primerna za vaše potrebe in tip telesa.
Ko po svetu, je na noge in na strah vaš uspeh, zakaj bi vam omogočajo dodaten "težo", da potegnite navzdol vaše samospoštovanje in vredno? Kdo v resnici so, da se judgemental o svojem videzu? S sodelovanjem z Kolors, ne samo oditi s kozmetični problem debelosti, ampak tudi izboljša krvni obtok in presnovo.

Sem mislil, da bi bilo dobro, da imate nekje sem lahko posnamete moje misli, splošno ramblings in recepti in z, ki sem jih našel sem imel resnično strast za kuhanje (ki je verjetno eden od razlogov, sem postal prekomerno telesno težo na prvem mestu).Všeč mi je izziv, da poskuša pretvoriti moji vseh časov najljubše jedi v veliko bolj zdrave različice, kot tudi ustvarjanje blagovne znamke novih receptov.

Ampak najboljša stvar vseh, je bilo skupno rabo z drugimi ljudmi, zato so se dobili, da uživajo v njih toliko kot jaz. Podporo, ki sem jih prejeli nazaj je bila neverjetna.

Piti dovolj vode. To je ključnega pomena, da bo vaš metabolizem in zato izgubijo težo. Vendar pa, glede na vse obremenitve, pritiske in motečih potovanja, je lahko pozabiti na vodo. To, da na svojo lastno odgovornost, čeprav. Ko voda ni bistveni del vašega potovanja načrt prehrane, in dobili boste dehidrirani, vaše telo lahko samo razlago te signale lakote, in vas lahko na koncu prenajedanje. Z odvečno hrano in počasno presnovo, veš samo tisto, kar bo rezultat! Najboljša strategija je, da opravljajo steklenico z vami, ko zapustite hotel zjutraj.

Zaupam v ljudi! Vem, da je včasih počutili nekoliko neprijetno, da zaupam v ljudi (I za enega ugotovila, da je res težko povedati ljudem, sem želel, da izgubijo težo, kot sem mislil, da bi nekako opozoriti na dejstvo, bil sem debelih..

.kot sem bil 21 kamen, mislim, da so verjetno je, da je eden pogruntal...ampak jaz vstran kreniti), vendar več ljudi, da vedo, da ste trudijo, da izgubijo težo, lažje. Če vaš partner/kolegi/prijatelji vedo, kaj delaš, bodo manj verjetno je, da vam ponudimo torta/gin/čips vstavite svojo šibkost tukaj in na koncu ga bom vas na poti. Plus, odgovornost ljudi, ki skrbi za vas sprašuje po vašem napredku vsak teden je samo še en način, da ste na pravi poti.